counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

وب سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید. مواد لازم:      آب گوشت 1 لیتر     پیاز 1 عدد ...

طرز تهیه پاولووای قهوه

سفیده های تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسبی با همزن به خوبی بزنید تا پف کنند. نوشته طرز تهیه پاولووای قهوه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

میلک شیک شکلاتی

میلک شیک شکلاتی

نوشيدنی ها آسمونی : میلک شیک شکلاتیمواد لازم:شیر: یک و نیم پیمانهشکلات تخته‌ای: 300 ...

ضیافت شیرینی های جدید نوروزی (۳)

ضیافت شیرینی های جدید نوروزی (۳)

ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید. کوکیز پسته ...

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی:  بورک گوشت و گردو یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم. میزان سرو: 8 نفر مواد لازم لایه گوشت: ...

مرغ و سیب زمینی تنوری

مرغ و سیب زمینی تنوری

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما می‌دهد. مواد لازم: ...

دستور پخت میگو پلو جنوبی

میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم. با ما همراه باشید.

شیرینی قطایف؛ شیرینی پرطرفدار عربی

شیرینی قطایف؛ شیرینی پرطرفدار عربی

شیرینی «قطایف» یک شیرینی خوشمزه است که در کشورهای عربی تهیه می شود و طرفداران زیادی هم دارد. امروز برای شما آموزش روش تهیه ی این شیرینی خوشمزه را قرار داده ایم. ...

شیرینی گل های مارمالادی

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه زرده تخ ...

طرز تهیه کوکی های پودینگ پسته

مواد لازم برای کوکیهای پودینگ پسته  پودینگ پسته   50 گرم کره نرم   نصف فنجان شکر  سه چهارم فنجان تخم مرغ بزرگ  1 عدد آرد  1 و نیم فنجان نمک   یک مواد لازم برای کرم بین کوکی ها کره نرم  نصف فنجان پودر شکر  225 گرم وانیل  نصف ق چ شیر  1 ق غ اسپرینکل سبز یا شکر ...

طرز تهیه شیرینی سیب و گردو

طرز تهیه شیرینی سیب و گردو

ترکیب سیب و گردو همیشه جزو طعم های به یاد ماندنی بوده و هست. در این مطلب با این ترکیب یک نوع شیرینی خوشمزه درست کرده ایم.

بحران چاقی در سراسر جهان: این قدر فست فود نخورید

طی دهه های اخیر، چاقی در جهان به شدت رشد داشته و اصلی ترین دلیل آن نیز تغییر الگوی مصرف مواد غذایی است. طراحی برچسب های هشداردهنده روی مواد غذایی می تواند این روند افسارگسیخته را مهار کند. ...

طرز تهیه پیتزا گوشت مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا گوشت مرحله به مرحله

تا به حال دستور تهیه انواع پیتزا رو برای شما طرفدارهای پیتزا توی سایت قرار دادیم و فقط کافیه کلمه پیتزا رو جستجو کنین تا طرز تهیه پیتزا های خوشمزه و متنوعی رو ببینین، در این مطلب هم طرز تهیه یه پیتزا خوشمزه دیگه که با گوشت تهیه میشه رو براتون میذارم ...

پنینی مرغ؛ غذایی جذاب برای کودکان

پنینی مرغ؛ غذایی جذاب برای کودکان

پنینی یک ساندویچ ایتالیایی بسیار ساده و خوشمزه است که نه تنها در ایتالیا بلکه در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. ...

طرز تهیه سالاد هویج و زیتون

زیتون سیاه دارای شکل جالبی است و طعمی متفاوت دارد و سالاد هویج و زیتون شما را خوش طعم و خوش شکل می کند.  مواد لازم برای سالاد هویج و زیتون هویج    400 گرم روغن زیتون  سه قاشق سوپخوری سرکه سفید  سه قاشق سوپخوری زیتون سبز  200 گرم زیتون سیاه  100 گرم ارگانو  یک ...

طرز تهیه آش میوه

یکی از لذیذترین آش های تبریز و اردبیل آش میوه است که طعمی بسیار خوب دارد. مواد لازم برای آش میوه پیاز نیم کیلو عدس یک لیوان نخود یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان آلبالو (تازه یا خشک) 50 گرم ذغال اخته 50 گرم زردآلو 4 عدد آلو بخارا (زرد) 50 گرم رشته آشی 200 گرم ر ...

نحوه تهیه انواع شکلات در خانه

طرز تهیه انواع شکلات در خانه

بسیاری از افراد نیزنمیق شکلات و بقیه از شکلات خوردن بدشان نمی آید. دانشجو # تهیه و تزئین چند نوع از شکلات های خوشمزه خوش آمدیدگل شما آماده کرده ایم. شکلات خوردن زندگی خود را بسیار و من نمی bimaristan کم است. ما شرکت Bنمیید.مواد مورد نیاز: کرم پای: عدد شکلات ذوب شده: 200 گرم ژله کاور: 2پیمانهروش تهیه:ابتدا کیک اسفنجی را حاضر کرده و آن را لایه لایه کرده و لای لایه ها را با خامه فرم گرفته و مغز های مختلف آماده نمایید حال دیواره‌ها و روی کیک را لایه‌ای از خامه فرم گرفته مالیده و صاف نمایید سپس کیک را برای 2 ساعت در یخچال گذاشته و ژله کاور را بر روی کیک ریخته و با تکان دادن آهسته کیک ژله را به صورت یکنواخت بر روی خامه باز نمایید تا کاملا دیواره ها و روی کیک را پوشش دهد حال با قاشق غذاخوری طرح هایی بر روی دیواره و روی کیک ایجاد نمایید.حال شکلات سیاه را بر روی حرارت بن ماری ذوب نمایید سپس در قیف یکبار مصرف ریخته و  بر روی کاغذ روغنی طرح های دلخواهی بریزید و بگذارید تا کاملا سفت شود.سپس بر روی کیک دکور نمایید.نکات1 - برای ریختن شکلات به شکل دلخواه ابتدا طرح را پشت کاغذ روغنی رسم نمایید. شکلات ذوب‌شده را در قیف ریخته و سر قیف را کمی باز کنید. هیچگاه به یک باره سر قیف را بزرگ نکنید چرا که کنترل شکلات سخت می‌شود.2 - کاغذ روغنی را برگردانده و روی طرح را با شکلات پر کنید.3 - زمان لازم برای بستن شکلات چیزی حدود 10  دقیقه تا یک ساعت، بسته به نوع شکلات و مرغوبیت آن است.شکلات بخورید چون: عمرتان را زیاد می کند و بیماری‌هایتان را کم. گواه این ادعا تحقیقاتی است که در هلند روی 200 مرد انجام شده است. زندگی 20 سال گذشته این 200 مرد که اتفاقا شکلات را چه در نوع سیاه و چه معمولی به طور منظم میل می‌کردند نشان داده آنها نسبت به هم سن و سال‌های خود  که کمتر شکلات مصرف کرده‌اند عمر طولانی‌تری داشته و البته کمتر با بیماری هایی که به خصوص بر اثر بالا رفتن سن ظهور می کنند درگیر بوده‌اند. کراسون شکلاتی اعجــاب انگیــزمواد لازم: خمیر هزار لایه : یک کیلوگرم شکلات: 200گرم خامه:120گرم زرده: یک عددروش تهیه:ابتدا شکلات و خامه را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا یکدست شوند حال از حرارت برداشته و گاناش را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.حال  خمیر هزار لایه را بر روی سطح آرد پاشی شده باز کرده و به کمک وردنه برش کراسون و یا توسط چاقو به شکل مثلث برش بزنید حال بر روی قاعده مثلث برشی کوچکی ایجاد نمایید و سپس از گاناش شکلات بر روی خمیر قرار دهید و به شکل کراسون آن را رول نمایید سپس کراسون‌ها را در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و روی آنها را رومالی از زرده و شیر بمالید سپس سینی فر را در فر 180 درجه برای 35تا45 دقیقه قرار دهید تا کاملا طلایی شوند و خمیر حالت لایه‌ای بشود.حال کراسون ها را از فر خارج کرده و زمانی که کاملا خنک شدند روی آنها را با شکلات ذوب شده سفید و سیاه تزیین نمایید و نوش جان نمایید.شکلات بخورید چون : شکلات به طور طبیعی خاصیت ضد افسردگی دارد. در واقع این خوراکی محبوب شامل سروتونین است که مانع از افسردگی می شود. همچنین اندورفین موجود در شکلات کاملا ناخودآگاه حس خوشحالی و سرحالی را در آدم‌ها فعال می‌کند. اگر به هر دلیل افسرده هستید یک تکه شکلات را در دهانتان بگذارید و اجازه بدهید آرام آرام آب شود. چند دقیقه بعد احوالتان بر وفق مراد خواهد بودمواد لازم: شکلات سیاه: 400گرم گیلاس گلاسه شده: برای تزیینروش تهیه:ابتدا مولد قاشق‌های شکلات را آورده و شکلات سیاه را که به حالت بن ماری ذوب شده اند، با دقت داخل این مولد‌ها ریخته  سپس کمی مولد را تکان داده تا هوای اضافی آن خارج شود حال مولد یا قالب را در یخچال قرار داده تا کاملا سفت شود سپس از یخچال خارج کرده و با وارونه کردن قالب یا مولد قاشق‌ها به راحتی جدا می‌شوند.نکته مهم این است که به هیچ عنوان نباید این مولد یا قالب‌های پلی اتیلن را با روغن چرب نمود.حال قاشق‌های شکلاتی خود را در ظرف مناسبی چیده و روی آن را شکوفه‌ای از کرم وانیلی و شکلات گلاسه قرار دهید و سرو نمایید.شاید برای شما دوستان این سوال پیش آید که منظور از کرم وانیل چیست؟کرم وانیل به صورت آماده در فروشگاه‌های لوازم قنادی موجود است و چنانچه در دسترس شما نبود می‌توانید از انواع کرم‌های پاتیسیر کاملا سفت استفاده نمایید.منظور از کرم پاتیسیر سفت کرمی است که قابل ماسوره زدن باشد.نکته1 - اگر کرم پاتیسیر را با حرارت غلیظ نمایید و سپس بگذارید تا کاملا خنک شود، کرم سفتی حاصل می‌شود که قابل ماسوره زدن است.2 - اگر تهیه کرم پاتیسیر برایتان میسر نبود، به استفاده از یک گل  خامه بسنده کنید.شکلات بخورید چون : شکلات سیاه این قابلیت را دارد تا فشار خون را در افراد مبتلا به این بیماری کنترل کند. پس شمایی که فشار خونتان مثل آسانسور بالا و پایین می‌رود خوردن شکلات سیاه را به بخشی از برنامه غذایی تان تبدیل کنید.مواد لازم:روش تهیه:شکلات سیاه ذوب شده را کنار گذاشته تا کمی از حرارت بیفتد . در قالب‌های مخصوص شکلات ریخته و پر کنید.سپس آن را در یک ظرف بزرگ وارونه کنید تا اضافی های شکلات خارج شود و برای دو دقیقه روی همان ظرف بگذارید به صورت وارونه باشد .حال آن را بلند کرده و  در یخچال  بگذارید تا کمی سفت شده و خودش را بگیرد. عمل ریختن شکلات و قراردادن در یخچال را مجددا تکرار نمایید تا لایه ضخیمی از شکلات ایجاد شود . حال می توان داخل آن را با فیلینگ های مختلف  پر نمود. سپس روی کار را مجددا شکلات بریزید و بگذارید تا خودش را بگیرد. هنگامی که سفت شد از قالب خارج و سرو نمایید.  نکات1 -  قالب‌های شکلات را هیچ‌گاه چرب یا خیس نکنید.2 - حتما در این شکلات از کره بادام زمینی خالص استفاده کنید، چرا که در بازار برخی کره‌های بادام‌زمینی مخلوط با فندق نیز وجود دارد، این نوع از کره‌ها اصلا مناسب شکلات‌سازی نیستند چرا که بافت سنگین و سفتی دارند که در مجاورت سرما نیز سفت‌تر می‌شوند.3 -  در صورت تمایل می‌توانید خامه این دستور را تا 40 گرم کاهش دهید تا از طعم کره بادام زمینی بیشتری لذت ببرید.شکلات بخورید چون : منبع غنی از آنتی آکسیدان است. به خصوص آنتی اکسیدانی به نام فلاوانوید را به فراوانی می توانید در کاکائو و شکلات پیدا کنید. و خب از آنجایی که آنتی اکسیدان یک سلاح قوی در برابر یورش بیماری ها به خصوص سرطان است و در نهایت این قدرت را دارد تا هر بیماری را ناک اوت و سلامت شما را تضمین کند، پس شکلات را فراموش نکنید. خلاصه اگر بابت چاق شدن نگران هستید بهتر است بدانید راهش نخوردن نیست بلکه ورزش کردن و تحرک داشتن است.مجله آشپزی ایده آل