counter create hit

مطالب مرتبط:

طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا , دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید. نوشته طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

حمله تند علیزاده به رضا صادقی

حمله تند علیزاده به رضا صادقی

به گزارش امیدنامه به نقل از خبرآنلاین، دیروز (جمعه 11 اسفند)، برنامه «من و شما» با اجرای آرش ظلی‌پور که از شبکه شما پخش شد، میزبان محمد علیزاده، خواننده پاپ بود.    ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

نان باگت با قارچ و پنیر، ساده و لذیذ

نان باگت با قارچ و پنیر، ساده و لذیذ

اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک پیش غذای ساده و مورد علاقه‌ی کودکان آشنا کنیم. با ما همراه باشید. مواد لازم:نان باگت: 6 عدد قارچ خرد شده: یک پ ...

عصرانه های پنیری آخر هفته

عصرانه های پنیری آخر هفته

عصرهای روز تعطیل جان می دهد برای یک دورهمی دوستانه یا خانوادگی. بهانه این دورهمی می تواند یک عصرانه ساده باشد؛ عصرانه ای که نیاز به تدارکات چندانی ندارد. در اینجا هشت دستور ساده برای درست کردن عصرانه با پنیر را برای شما آورده ایم. ...

دستور تهیه سالاد سیب زمینی جدید

سالاد سیب زمینی ای را که امروز برای شما آماده کرده ایم دستور تهیه جدیدی دارد و پیشنهاد می کنیم این سالاد را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.

شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی

در زمان خرید سیب، از سفت بودن آن اطمینان حاصل کنید. از خرید سیب هایی که چین و چروک دارند، خودداری کنید، زیرا این سیب ها بخش اعظم فواید و ارزش تغذیه ای خود را از دست داده اند. نوشته شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی اولین بار در آشپزی و شی ...

این «چاکلت باکس» ها را به هر کسی هدیه ندهید

این چاکلت باکس های فوق العاده، شکلات هایی خاص هستند برای هدیه دادن به افراد خاص.

طرز تهیه ماسووا غذای محلی خوزستانی

غذای ماسوا یکی از غذاهای محلی و خوشمزه استان خوزستان است که طرز تهیه این غذای محلی را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای ماسووا گوشت گردن دو کیلوگرم ماست یک کیلوگرم نخود 500 گرم شوید و شنبلیله روی هم 200 گرم برنج و پیاز داغ هر کدام یک پیمانه سیر سه حبه ...

طرز تهیه ی دسر سه طبقه ی شکلاتی

دسرهای چندلایه و چند رنگ به دلیل شکل زیبایی که دارند، برای سرو در مهمانی ها و جشن ها مناسب هستند. امروز برای شما طرز تهیه ی دسر سه طبقه ی شکلاتی را قرار داده ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

سوپ کلم بروکلی؛ رژیمی و مقوی

سوپ کلم بروکلی غذای سبک و خوشمزه ای است که به افرادی که رژیم غذایی دارند توصیه می شود. برای پختن این سوپ خوشمزه کافی است تا دستورالعمل زیر را انجام دهید. با ما همراه باشید. ...

طرز تهیه چوروس، دونات اسپانیایی

طرز تهیه چوروس، دونات اسپانیایی

چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

خورش آلو با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورش آلو با گوشت : روغن 2 قاشق غذاخوری گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 450 گرم پیاز ریز خرد شده 1 عدد سیر 4 حبه فلفل قرمز تازه 1 عدد چوب دارچین 1 عدد آویشن تازه 1 قاشق چایخوری برگ بو 1 عدد پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری زیره سبز 1/2 … ...

ایده های جالب تزئین یخ برای میهمانی ها

تکه های رنگارنگ یخ های میوه ای، خوردن آب را هیجان انگیز می کنند، می توانید از میوه های مختلف و همین طور نعناع و گیاهان خوشبو برای این کار استفاده کنید. البته می توانید یخ ها را جدا جدا و یا با هم استفاده کنید. برای این کار می توانید میوه ها را خرد یا له کرده ( ...

رنگ مو سال 97: شش رنگ موی برتر سال

رنگ مو سال 97: شش رنگ موی برتر سال

رنگ مو تاثیر بسیاری در زیبایی چهره خانم ها دارد. اما رنگ مو سال چیست؟ اگر شما هم به دنبال تغییر رنگ مو های تان هستید و نمی دانید چه رنگ مو هایی برای امسال مد شده است با ما همراه شوید. برترین های رنگ مو سال 2018   رنگ مو یاسی     رنگ موی […] ...

پخت و پز با مایکروویو - اصول اولیه استفاده از مایکروفر و مایکروویو

آشپزی با مایکروویو - اصول استفاده از مایکروویو و مایکروفر

AHAایران :   پخت و پز با مایکروویو   با توجه به AHAایران : ارزش ین ژاپن در این روزها اجاق های مایکروویو دارد مایکرویو معروف MIBنمیده یکی از ارتودنسی ثابت در آشپزخانه است .   گرم کردن شیر و غذا با مایکروویو, از ویژگی های است که قند و پروتئین آنها آسیب نمی به نظر می رسد بیش از حد ویتامین ها نیز کمتر از این روند است. در ضمن زمان طبخ غذا در اجاق های مایکروویو کوتاه است.   همچنین در استفاده از اجاق های مایکروویو افزودن آب به مواد ضروری نیست و پخت و پز گیاهان در اجاق های مایکروویو دوره کوتاه از زمان ( به جای آب پز آنها را در دراز مدت ) برای حفظ بیشتر مواد غذایی موجود در آنها است.   همچنین در مراحل پخت با اینین اجاق گاز با کیفیت از پروتئین در مواد غذایی بهتر است از های دیگر حفظ میشود و مزیت مهم دیگر این روش این است که در طبخ نیازی به افزودن روغن نیست.   از سوی دیگر گاهی غذا در فرهای مایکروویو یکدست پخته نمیشود و در نتیجه ممکن است برخی نقاط مواد غذایی سرد یا نیمه پخته باقی بماند و از سوی دیگر میکروب هایی که احتمالا در غذا وجود داشته کشته نمیشوند و این برای سلامت میتواند مضر باشد ، البته بعضی ها هم طعم غذاهای طبخ شده در این دستگاه را دوست ندارند.   » برای مصرف غذای اماده شده در مایکروویو باید حداقل 30 ثانیه صبر کنید.   » امواج مایکروویو قادرند در بافت های بدن انسان نیز مانند مواد غذایی تولید گرما کنند که در این صورت باعث سوختگی میشوند.   » عدسی چشم ها به گرما حساسند و پرتوگیری دائم از مایکروویو میتوانند سبب آب مروارید گردد.   » پرتوهای مایکروویو میتوانند باعث از بین رفتن اسپرم در مردان و ناباروری موقت شوند.   » غذایی که به وسیله مایکروویو یخ زدایی شده و اماده مصرف است باید به سرعت مورداستفاده قرار گیرد زیرا چنین غذایی برای آلودگی میکروبی و فساد آمادگی بیشتری دارد.   » هرگز غذای نیمه پخته توسط فرمایکروویو را در یخچال نگهداری نکنید ، در صورتی که غذا بطور کامل پخته نشود ممکن است باکتری ها در غذا رشد کنند.   » از پوشش های پلاستیکی معمولی یا ظروف پلاستیکی معمولی در فرهای مایکروویو استفاده نکنید.   » تخم مرغ درسته را در فر قرار ندهید زیرا منفجر خواهد شد.   » فر مایکروویو را خالی روشن نکنید.   » وقتی دستگاه روشن و در حال کار کردن است از آن دور بمانید و حداقل فاصله ای دو متری با آن داشته باشید تا امکان اسیب احتمالی کمتر شود.   در حال حاضر مشکلی برای طبخ غذا با مایکروویو که بتواند سلامت انسان را تهدید کند گزارش نشده است اما در نظر داشته باشید روش پخت مایکروویو عمری پنجاه ساله دارد واین زمان برای نشان دادن عیوب آن هنوز کافی نیست.   ممکن است بعدها عیوبی در پخت یا مصرف مواد غذایی با این روش پیدا شود. به همین علت برخی محققان معتقدند  شرط احتیاط آن است که از این روش پخت به طور دائم و همیشگی استفاده نشود.