counter create hit

مطالب مرتبط:

طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا , دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید. نوشته طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

حمله تند علیزاده به رضا صادقی

حمله تند علیزاده به رضا صادقی

به گزارش امیدنامه به نقل از خبرآنلاین، دیروز (جمعه 11 اسفند)، برنامه «من و شما» با اجرای آرش ظلی‌پور که از شبکه شما پخش شد، میزبان محمد علیزاده، خواننده پاپ بود.    ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

نان باگت با قارچ و پنیر، ساده و لذیذ

نان باگت با قارچ و پنیر، ساده و لذیذ

اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک پیش غذای ساده و مورد علاقه‌ی کودکان آشنا کنیم. با ما همراه باشید. مواد لازم:نان باگت: 6 عدد قارچ خرد شده: یک پ ...

دستور تهیه سالاد سیب زمینی جدید

سالاد سیب زمینی ای را که امروز برای شما آماده کرده ایم دستور تهیه جدیدی دارد و پیشنهاد می کنیم این سالاد را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی

در زمان خرید سیب، از سفت بودن آن اطمینان حاصل کنید. از خرید سیب هایی که چین و چروک دارند، خودداری کنید، زیرا این سیب ها بخش اعظم فواید و ارزش تغذیه ای خود را از دست داده اند. نوشته شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی اولین بار در آشپزی و شی ...

این «چاکلت باکس» ها را به هر کسی هدیه ندهید

این چاکلت باکس های فوق العاده، شکلات هایی خاص هستند برای هدیه دادن به افراد خاص.

طرز تهیه ماسووا غذای محلی خوزستانی

غذای ماسوا یکی از غذاهای محلی و خوشمزه استان خوزستان است که طرز تهیه این غذای محلی را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای ماسووا گوشت گردن دو کیلوگرم ماست یک کیلوگرم نخود 500 گرم شوید و شنبلیله روی هم 200 گرم برنج و پیاز داغ هر کدام یک پیمانه سیر سه حبه ...

طرز تهیه ی دسر سه طبقه ی شکلاتی

دسرهای چندلایه و چند رنگ به دلیل شکل زیبایی که دارند، برای سرو در مهمانی ها و جشن ها مناسب هستند. امروز برای شما طرز تهیه ی دسر سه طبقه ی شکلاتی را قرار داده ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

سوپ کلم بروکلی؛ رژیمی و مقوی

سوپ کلم بروکلی غذای سبک و خوشمزه ای است که به افرادی که رژیم غذایی دارند توصیه می شود. برای پختن این سوپ خوشمزه کافی است تا دستورالعمل زیر را انجام دهید. با ما همراه باشید. ...

طرز تهیه چوروس، دونات اسپانیایی

طرز تهیه چوروس، دونات اسپانیایی

چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

خورش آلو با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورش آلو با گوشت : روغن 2 قاشق غذاخوری گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 450 گرم پیاز ریز خرد شده 1 عدد سیر 4 حبه فلفل قرمز تازه 1 عدد چوب دارچین 1 عدد آویشن تازه 1 قاشق چایخوری برگ بو 1 عدد پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری زیره سبز 1/2 … ...

ایده های جالب تزئین یخ برای میهمانی ها

تکه های رنگارنگ یخ های میوه ای، خوردن آب را هیجان انگیز می کنند، می توانید از میوه های مختلف و همین طور نعناع و گیاهان خوشبو برای این کار استفاده کنید. البته می توانید یخ ها را جدا جدا و یا با هم استفاده کنید. برای این کار می توانید میوه ها را خرد یا له کرده ( ...

رنگ مو سال 97: شش رنگ موی برتر سال

رنگ مو سال 97: شش رنگ موی برتر سال

رنگ مو تاثیر بسیاری در زیبایی چهره خانم ها دارد. اما رنگ مو سال چیست؟ اگر شما هم به دنبال تغییر رنگ مو های تان هستید و نمی دانید چه رنگ مو هایی برای امسال مد شده است با ما همراه شوید. برترین های رنگ مو سال 2018   رنگ مو یاسی     رنگ موی […] ...

نحوه تهیه سوپ Lamai همدان

طرز تهیه آش اماج همدان

نحوه تهیه سوپ Lamai (همدان) در حال حاضر در دست خود را با هم و چسباندناین را در دست خود بذر اختلاف در خمیرکوچک namemy واقعا همان استفاده کنید تا یک فنجان اندازه Lamai حق... مواد لازم برای آشپزی AHA برای 4 تا 6 نفر:Lamai 1 فنجان سبزی سوپ(تره فرنگی و غیره. پیاز سبز) 500 گرم پیاز داغ                            2 قاشق غذاخوری سیر                                           3 حبه عدس                                       150 گرم لوبیا چشم بلبلی                               150 گرم تخم ‏مرغ                                      1 عدد نمک، فلفل، زردچوبه                   به میزان دلخواه   طرز تهیه:* لوبیای چشم‏ بلبلی را که از شب قبل خیس نموده‏اید با 1 لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم‏‏ پز شود. * عدس را اضافه نمایید و بعد از آن که عدس کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت داده‏ اید به همراه سبزی و سیر داغ اضافه نمایید. * بعد از چند جوش 2 پیمانه آب سرد ریخته و اماج را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا اماج‏ ها به هم نچسبند. * بعد از 10 دقیقه نمک و فلفل آش را اندازه کنید، تخم ‏مرغ را بشکنید و کم‏ کم اضافه نموده و هم بزنید تا پخته شود. * سپس در ظرف کشیده، روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.   طرز تهیه اماج: یک پیمانه آرد را با یک قاشق چای خوری نمک مخلوط نمایید و الک کنید. به 2 روش اماج تهیه می ‏شود: روش اول: آرد را کف سینی بریزید و با دست ‏تان که در کاسه ‏ی آب فرو برده ‏اید روی آرد بپاشید و کف دست را روی آرد حرکت دهید. حالا دست ‏های تان را به هم بمالید و از خمیری که به دست تان چسبیده دانه ‏های خمیری ریز و نامنظمی درست کنید به همین صورت ادامه دهید تا به اندازه یک لیوان اماج درست شود. سپس اماج ‏ها را کف سینی بریزید و داخل فر با در باز به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خشک شود. روش دوم: این روش ساده بدین صورت است که یک پیمانه آرد را با نمک ترکیب نموده در ظرفی بریزید و آب را کم‏ کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست تان نچسبد. سپس خمیر را با رنده درشت رنده کنید و اماج‏ هایی را که به این روش تهیه می‏ شود با فاصله رنده کنید. سینی را به‏ مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و یا در مقابل آفتاب قرار دهید تا نیم خشک شود و در آش بریزید. انرژی کل: 1300 کیلو کالری ماهنامه دنیای تغذیه مواد لازم برای آشپزی آکا برای 4 تا 6 نفر:اماج                                          1 پیمانه سبزی آش(تره، پیازچه)                      500 گرم پیاز داغ                            2 قاشق غذاخوری سیر                                           3 حبه عدس                                       150 گرم لوبیا چشم بلبلی                               150 گرم تخم ‏مرغ                                      1 عدد نمک، فلفل، زردچوبه                   به میزان دلخواه   طرز تهیه:* لوبیای چشم‏ بلبلی را که از شب قبل خیس نموده‏اید با 1 لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم‏‏ پز شود. * عدس را اضافه نمایید و بعد از آن که عدس کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت داده‏ اید به همراه سبزی و سیر داغ اضافه نمایید. * بعد از چند جوش 2 پیمانه آب سرد ریخته و اماج را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا اماج‏ ها به هم نچسبند. * بعد از 10 دقیقه نمک و فلفل آش را اندازه کنید، تخم ‏مرغ را بشکنید و کم‏ کم اضافه نموده و هم بزنید تا پخته شود. * سپس در ظرف کشیده، روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.   طرز تهیه اماج: یک پیمانه آرد را با یک قاشق چای خوری نمک مخلوط نمایید و الک کنید. به 2 روش اماج تهیه می ‏شود: روش اول: آرد را کف سینی بریزید و با دست ‏تان که در کاسه ‏ی آب فرو برده ‏اید روی آرد بپاشید و کف دست را روی آرد حرکت دهید. حالا دست ‏های تان را به هم بمالید و از خمیری که به دست تان چسبیده دانه ‏های خمیری ریز و نامنظمی درست کنید به همین صورت ادامه دهید تا به اندازه یک لیوان اماج درست شود. سپس اماج ‏ها را کف سینی بریزید و داخل فر با در باز به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خشک شود. روش دوم: این روش ساده بدین صورت است که یک پیمانه آرد را با نمک ترکیب نموده در ظرفی بریزید و آب را کم‏ کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست تان نچسبد. سپس خمیر را با رنده درشت رنده کنید و اماج‏ هایی را که به این روش تهیه می‏ شود با فاصله رنده کنید. سینی را به‏ مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و یا در مقابل آفتاب قرار دهید تا نیم خشک شود و در آش بریزید. انرژی کل: 1300 کیلو کالری ماهنامه دنیای تغذیه