counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

وب سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید. مواد لازم:      آب گوشت 1 لیتر     پیاز 1 عدد ...

طرز تهیه پاولووای قهوه

سفیده های تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسبی با همزن به خوبی بزنید تا پف کنند. نوشته طرز تهیه پاولووای قهوه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه پاستا مرغ با سس پارمزان مرحله به مرحله

طرز تهیه پاستا مرغ با سس پارمزان مرحله به مرحله

یکی از خوبی های انواع پاستا اینه که میتونیم با یکم تنوع تو موادی که داخلشون استفاده میکنیم و یکم ذوق و سلیقه هر دفعه یه طعم و مزه جدید و عالی داشته باشیم و هیچ وقت از نوش جون کردنشون خسته نشیم. در این مطلب هم طرز تهیه یه پاستا با طعمی لطیف رو براتون م ...

کوکیِ تزیینی؛ کوکی مخصوص مخاطب خاص در نوروز

کوکیِ تزیینی؛ کوکی مخصوص مخاطب خاص در نوروز

ماهنامه کیک و شیرینی: کوکی تزیینی از جمله کوکی هایی است که می توانید در جشن ها و میهمانی های سفره های هفت سین از آن استفاده کنید و به دلخواه تزیین نمایید. آنچه که در تصویر می بینید نمونه های پیشنهادی است ...

میلک شیک شکلاتی

میلک شیک شکلاتی

نوشيدنی ها آسمونی : میلک شیک شکلاتیمواد لازم:شیر: یک و نیم پیمانهشکلات تخته‌ای: 300 ...

ضیافت شیرینی های جدید نوروزی (۳)

ضیافت شیرینی های جدید نوروزی (۳)

ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید. کوکیز پسته ...

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی:  بورک گوشت و گردو یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم. میزان سرو: 8 نفر مواد لازم لایه گوشت: ...

مرغ و سیب زمینی تنوری

مرغ و سیب زمینی تنوری

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما می‌دهد. مواد لازم: ...

دستور پخت میگو پلو جنوبی

میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم. با ما همراه باشید.

شیرینی گل های مارمالادی

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه زرده تخ ...

طرز تهیه کوکی های پودینگ پسته

مواد لازم برای کوکیهای پودینگ پسته  پودینگ پسته   50 گرم کره نرم   نصف فنجان شکر  سه چهارم فنجان تخم مرغ بزرگ  1 عدد آرد  1 و نیم فنجان نمک   یک مواد لازم برای کرم بین کوکی ها کره نرم  نصف فنجان پودر شکر  225 گرم وانیل  نصف ق چ شیر  1 ق غ اسپرینکل سبز یا شکر ...

طرز تهیه شیرینی سیب و گردو

طرز تهیه شیرینی سیب و گردو

ترکیب سیب و گردو همیشه جزو طعم های به یاد ماندنی بوده و هست. در این مطلب با این ترکیب یک نوع شیرینی خوشمزه درست کرده ایم.

بحران چاقی در سراسر جهان: این قدر فست فود نخورید

طی دهه های اخیر، چاقی در جهان به شدت رشد داشته و اصلی ترین دلیل آن نیز تغییر الگوی مصرف مواد غذایی است. طراحی برچسب های هشداردهنده روی مواد غذایی می تواند این روند افسارگسیخته را مهار کند. ...

طرز تهیه پیتزا گوشت مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا گوشت مرحله به مرحله

تا به حال دستور تهیه انواع پیتزا رو برای شما طرفدارهای پیتزا توی سایت قرار دادیم و فقط کافیه کلمه پیتزا رو جستجو کنین تا طرز تهیه پیتزا های خوشمزه و متنوعی رو ببینین، در این مطلب هم طرز تهیه یه پیتزا خوشمزه دیگه که با گوشت تهیه میشه رو براتون میذارم ...

طرز تهیه سالاد هویج و زیتون

زیتون سیاه دارای شکل جالبی است و طعمی متفاوت دارد و سالاد هویج و زیتون شما را خوش طعم و خوش شکل می کند.  مواد لازم برای سالاد هویج و زیتون هویج    400 گرم روغن زیتون  سه قاشق سوپخوری سرکه سفید  سه قاشق سوپخوری زیتون سبز  200 گرم زیتون سیاه  100 گرم ارگانو  یک ...

طرز تهیه آش میوه

یکی از لذیذترین آش های تبریز و اردبیل آش میوه است که طعمی بسیار خوب دارد. مواد لازم برای آش میوه پیاز نیم کیلو عدس یک لیوان نخود یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان آلبالو (تازه یا خشک) 50 گرم ذغال اخته 50 گرم زردآلو 4 عدد آلو بخارا (زرد) 50 گرم رشته آشی 200 گرم ر ...

آش, ماست, تبریز, و غیره. غذای کامل و مغذی

آش دوغ تبریزی، غذای کامل و مغذی

  مواد مورد نیاز آش ماست تبریزی : مراحل تهیه آش ماست تبریزی : به سمت راست ساخته شده را در یک قابلمه گوشت و.... پیاز آب گرفته و نمک و فلفل و پودر زردچوبه را با هم مخلوط کنید و خوب را در نفت و خود را کنار بگذارند. یک لیوان دوغ را با آرد برنج مخلوط کنید و به خوبی این کار این است که از آرد برنج در خمیر سرد خوب است که حل شده است و سپس تمام لبنان در یک دیگ بخار مناسب بریزید و آرد برنج حل شده در دوغ و برنج نیم دانه را هم به آن اضافه کنید. حالا حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج و آرد برنج باز شده و لعاب پس دهند. تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید، کم کم به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد آش که در حال جوشیدن است را به تخم مرغ اضافه کنید و همزمان، تخم مرغ را تند هم بزنید تا نبندد، سپس تخم مرغ را به آش اضافه کنید. از این لحظه به بعد مدام باید آش را هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از اینکه برنج حسابی باز شد و لعاب پس داد نوبت اضافه کردن نخود پخته شده و سبزی ها و قلقلی های سرخ شده است. بعد از اینکه آش جا افتاد، می توانید آن را سرو کرده و رویش را با پیاز داغ و نعناع داغ تزئین کنید. آش ، غذایی کامل : آش درواقع یکی از ابتدایی ترین غذاهایی است که انسان آن را درست کرده و امروزه تبدیل به یک غذای کامل و مغذی شده است. باتوجه به اقلیم هر شهر، انواع متنوعی از آن به وجود آمده که بعضی از آنها شهرت بسیار زیادی دارند: مانند آش دوغ تبریزی، آش عباسعلی، آش شله مشهدی و آش سبزی شیرازی، اما نکته قابل تامل در تهیه انواع آش، استفاده از حبوبات، غلات، سبزیجات و گاهی گوشت قرمز است که آش را تبدیل به یک غذای کامل می کند. پس نگاهی گذرا به این گروه های پرفایده می اندازیم: گروه حبوبات: حبوبات ازجمله گیاهان پروتئینی هستند که در آنها علاوه بر مقدار کمی پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی هم وجود دارد، همچنین حبوبات، چربی کمی دارد و برای بدن بسیار مفید است. پروتئین حبوبات، کامل نیست و از نظر برخی از اسیدهای آمینه کمبود دارد، از این رو بهتر است برای تکمیل این کمبود ها، حبوبات را با غلات مصرف کنیم. گروه غلات: غلات از هر گروهی باشند (سبوس دار یا ساده) یکی از مهم ترین و سالم ترین بخش های رژیم غذایی را تشکیل می دهند که توصیه می شود همه گروه های سنی از آن استفاده کنند. از این رو در بیشتر آش ها از گروه غلات به خوبی استفاده می شود. گروه سبزیجات: وقتی متخصصان تغذیه، روزانه خوردن یک لیوان سبزی خام یا نصف لیوان سبزی پخته شده را به همه افراد توصیه می کنند، می توان به اهمیت این گروه کاملا پی برد. کمتر آشی پیدا می شود که این گروه مهم را در خود نداشته باشد، مخصوصا استفاده از گیاهان معطر و اسانس دار مانند ترخون، نعناع، ریحان و... که علاوه بر ضدنفخ بودن، ضد درد و ضد اسپاسم هم هستند؛ در کل استفاده از سبزیجات برای تقویت حافظه بسیار مفید است. گروه پروتئین ها: این گروه یکی از اساسی ترین و مهم ترین گروه ها و یکی از عوامل اصلی زندگی است. پروتئین ها به دو گروه گیاهی و حیوانی تقسیم می شوند که هر کدام خواص و بافت منحصربه فرد خود را دارند. کمتر آشی پیدا می شود که در آن گوشت به کار نرفته باشد پس توصیه می کنیم ترجیحا در آش، گوشت را با استخوان به کار ببرید، چون علاوه بر تامین پروتئین مورد نیاز بدن و داشتن ویتامین های گروه B برای کسانی که از کم خونی رنج می برند هم مفید است.   اختصاصی آکاایران