counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

وب سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید. مواد لازم:      آب گوشت 1 لیتر     پیاز 1 عدد ...

طرز تهیه پاولووای قهوه

سفیده های تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسبی با همزن به خوبی بزنید تا پف کنند. نوشته طرز تهیه پاولووای قهوه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه پاستا مرغ با سس پارمزان مرحله به مرحله

طرز تهیه پاستا مرغ با سس پارمزان مرحله به مرحله

یکی از خوبی های انواع پاستا اینه که میتونیم با یکم تنوع تو موادی که داخلشون استفاده میکنیم و یکم ذوق و سلیقه هر دفعه یه طعم و مزه جدید و عالی داشته باشیم و هیچ وقت از نوش جون کردنشون خسته نشیم. در این مطلب هم طرز تهیه یه پاستا با طعمی لطیف رو براتون م ...

خواص جگر مرغ در بارداری + خواص جگر مرغ برای کودکان

خواص جگر مرغ در بارداری + خواص جگر مرغ برای کودکان

خواص جگر مرغ در بارداری + خواص جگر مرغ برای کودکان خواص جگر مرغ چیست خ ...

کوکیِ تزیینی؛ کوکی مخصوص مخاطب خاص در نوروز

کوکیِ تزیینی؛ کوکی مخصوص مخاطب خاص در نوروز

ماهنامه کیک و شیرینی: کوکی تزیینی از جمله کوکی هایی است که می توانید در جشن ها و میهمانی های سفره های هفت سین از آن استفاده کنید و به دلخواه تزیین نمایید. آنچه که در تصویر می بینید نمونه های پیشنهادی است ...

میلک شیک شکلاتی

میلک شیک شکلاتی

نوشيدنی ها آسمونی : میلک شیک شکلاتیمواد لازم:شیر: یک و نیم پیمانهشکلات تخته‌ای: 300 ...

ضیافت شیرینی های جدید نوروزی (۳)

ضیافت شیرینی های جدید نوروزی (۳)

ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید. کوکیز پسته ...

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی:  بورک گوشت و گردو یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم. میزان سرو: 8 نفر مواد لازم لایه گوشت: ...

ترافل میوه؛ هدیه ای مخصوص خاص پسندان

ترافل میوه؛ هدیه ای مخصوص خاص پسندان

ترافل میوه ای یکی از خوشمزه ترین ها در بین ترافل ها می باشد. این ترافل را به عنوان دسر در میهمانی ها سرو کنید. مواد لازم: شکلات سفید (خردشده): 250 گرم خامه: 60 میلی لیتر ...

دستور پخت میگو پلو جنوبی

میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم. با ما همراه باشید.

شیرینی قطایف؛ شیرینی پرطرفدار عربی

شیرینی قطایف؛ شیرینی پرطرفدار عربی

شیرینی «قطایف» یک شیرینی خوشمزه است که در کشورهای عربی تهیه می شود و طرفداران زیادی هم دارد. امروز برای شما آموزش روش تهیه ی این شیرینی خوشمزه را قرار داده ایم. ...

شیرینی گل های مارمالادی

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه زرده تخ ...

طرز تهیه کوکی های پودینگ پسته

مواد لازم برای کوکیهای پودینگ پسته  پودینگ پسته   50 گرم کره نرم   نصف فنجان شکر  سه چهارم فنجان تخم مرغ بزرگ  1 عدد آرد  1 و نیم فنجان نمک   یک مواد لازم برای کرم بین کوکی ها کره نرم  نصف فنجان پودر شکر  225 گرم وانیل  نصف ق چ شیر  1 ق غ اسپرینکل سبز یا شکر ...

طرز تهیه شیرینی سیب و گردو

طرز تهیه شیرینی سیب و گردو

ترکیب سیب و گردو همیشه جزو طعم های به یاد ماندنی بوده و هست. در این مطلب با این ترکیب یک نوع شیرینی خوشمزه درست کرده ایم.

بحران چاقی در سراسر جهان: این قدر فست فود نخورید

طی دهه های اخیر، چاقی در جهان به شدت رشد داشته و اصلی ترین دلیل آن نیز تغییر الگوی مصرف مواد غذایی است. طراحی برچسب های هشداردهنده روی مواد غذایی می تواند این روند افسارگسیخته را مهار کند. ...

طرز تهیه پیتزا گوشت مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا گوشت مرحله به مرحله

تا به حال دستور تهیه انواع پیتزا رو برای شما طرفدارهای پیتزا توی سایت قرار دادیم و فقط کافیه کلمه پیتزا رو جستجو کنین تا طرز تهیه پیتزا های خوشمزه و متنوعی رو ببینین، در این مطلب هم طرز تهیه یه پیتزا خوشمزه دیگه که با گوشت تهیه میشه رو براتون میذارم ...

پنینی مرغ؛ غذایی جذاب برای کودکان

پنینی مرغ؛ غذایی جذاب برای کودکان

پنینی یک ساندویچ ایتالیایی بسیار ساده و خوشمزه است که نه تنها در ایتالیا بلکه در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. ...

طرز تهیه سالاد هویج و زیتون

زیتون سیاه دارای شکل جالبی است و طعمی متفاوت دارد و سالاد هویج و زیتون شما را خوش طعم و خوش شکل می کند.  مواد لازم برای سالاد هویج و زیتون هویج    400 گرم روغن زیتون  سه قاشق سوپخوری سرکه سفید  سه قاشق سوپخوری زیتون سبز  200 گرم زیتون سیاه  100 گرم ارگانو  یک ...

طرز تهیه آش میوه

یکی از لذیذترین آش های تبریز و اردبیل آش میوه است که طعمی بسیار خوب دارد. مواد لازم برای آش میوه پیاز نیم کیلو عدس یک لیوان نخود یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان آلبالو (تازه یا خشک) 50 گرم ذغال اخته 50 گرم زردآلو 4 عدد آلو بخارا (زرد) 50 گرم رشته آشی 200 گرم ر ...

عالی, دسر,

دسرهای عالی فرانسوی

پر انرژی تعداد : 4 نفر زمان آماده سازی : 40 دقیقه سرد زمان : از 4 تا 24 ساعت زمان پخت : یک دقیقه زمان استراحت : 30 دقیقه مواد لازم انرژی و زنده دلی روش آماده سازی سود فرانسه : در یک کاسه بزرگو 3 فنجان آرد خمیرترش را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک قابلمه کوچک، شیر غلیظ، آب، شکر سفید، شورتنینگ و نمک را روی حرارت کم با یکدیگر مخلوط کنید تا کمی گرم و شورتنینگ آب شود. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و با هم زن برقی با سرعت پایین 30 ثانیه هم بزنید. سپس با سرعت بالا 3 دقیقه دیگر هم بزنید. در آخر با قاشق به تدریج آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر را داخل کاسه چرب قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید. داخل قابلمه به اندازه 7 سانتی متر روغن بریزید. پس از اینکه کاملا داغ شد، خمیرها را به صورت مستطیلی برش دهید و آنها را در روغن به مدت یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. آنها را از روغن بکشید و روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه گرفته شود.در آخر، پس از اینکه کمی خنک شد روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.  توپی های شکلاتی با خامه ماسکارپونه تعداد : 16 نفر زمان تهیه : 45 دقیقه زمان پخت : 25 دقیقه مواد لازم توپی های شکلاتی با خامه ماسکارپونه : روش تهیه توپی های شکلاتی با خامه ماسکارپونه : تخم مرغ ها را 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. دو سینی فر را با ورقه روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.برای نان خامه ای، در یک کاسه متوسط، آرد و پودر کاکائو را با یکدگیر مخلوط کنید. در یک قابلمه متوسط، آب، شیر، کره، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید آنها روی حرارت متوسط بجوشند. مخلوط آرد و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط و حرارت را کم کنید. با قاشق چوبی مخلوط را هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ و توپی شکل شود. البته در این حالت هم دست از هم زدن برندارید. یک دقیقه دیگر هم بزنید و سپس خمیر داغ را داخل کاسه هم زن بریزید و بگذارید 2 دقیقه بماند. با کمک پایه هم زن خمیر، خمیر را یک دقیقه دیگر با هم زن برقی بزنید. تخم مرغ ها را یکباره اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله باید خمیر صاف و یکدستی داشته باشید.با قاشق شیرینی پزی، 8 توپی از خمیر را روی ورقه های روغنی روی سینی فر در فاصله های سه سانتی متری از یکدیگر بریزید. سپس آنها را داخل فر بگذارید. در این مرحله باید دمای فر را با 375 درجه فارنهایت کاهش دهید. آنها را به مدت 25 تا 27 دقیقه بپزید تا پف کنند و به راحتی از کاغذ جدا شوند.چند دقیقه آنها را در محیط اتاق قرار دهید تا خنک شوند. سپس داخل آنها را پر کنید. برای این منظور، پنیر ماسکارپونه را کاملا هم بزنید تا شل و نرم شود. در یک کاسه متوسط، خامه فرم گرفته را به حدی هم بزنید تا سفت شود. گلاب و شکر را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خامه کاملا پف کند. در صورت تمایل یک قطره کوچک رنگ غذای قرمز اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه خامه کاملا پف کرد و سفت شد، ماسکارپونه را به آن اضافه کنید و خیلی آرام و به صورت دایره آنها را با هم مخلوط کنید. برای پر کردن نان ها، آنها را از وسط دونیم کنید. یک طرف نان ها را با خامه پر کنید و نیمه دیگر نان را روی آن بگذارید.در صورت تمایل، شکلات آب شده روی آنها بریزید و سرو کنید. کُوزَه لکخِم با سس زردآلو تعداد : 4 نفر زمان تهیه : 25 دقیقه زمان خنک شدن : شب تا صبح مواد لازم کُوزَه لکخِم با سس زردآلو : روش تهیه کُوزَه لکخِم با سس زردآلو : کف قالب های کوچک قلبی شکل، پارچه درشت بافت بگذارید و آنها را داخل سینی فر بچینید.در یک کاسه کوچک، 2/3 پیمانه خامه را با هم زن برقی بزنید تا نرم شود و پف کنید. سپس آن را کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با یکدگیر مخلوط کنید. آنها را با سرعت پایین هم زن هم بزنید تا کاملا نرم و لطیف شوند. وانیل، نصف قاشق چایخوری آب لیموترش و آب تمشک را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. خامه فرم گرفته را اضافه کنید و سپس  آنها را داخل قالب های چرب شده و آماده بریزید. آنها را یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید. سپس، برای تهیه سس زردآلو، در یک قابلمه کوچک مربای زردآلو، آب انگور و یک قاشق چایخوری آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی حرارت دهید تا مربا آب شود. سپس آن را از صافی عبور دهید و در کاسه بریزید.برای سرو این دسر، قالب ها را در بشقاب موردنظر برگردانید. پارچه را بردارید. سس زردآلو را اطراف دسر بریزید و با تمشک تازه تزئین کنید. سوفله لیمو تعداد : 4 نفر زمان تهیه : 25 دقیقه زمان خنک شدن : 15 دقیقه زمان پخت : 40 دقیقه مواد لازم سوفله لیمو : روش تهیه سوفله لیمو : فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف سوفله را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، دو قاشق غذاخوری شکر سفید و آرد را با هم مخلوط کنید. پوست لیمو، آب لیمو و کره آب شده را اضافه کنید تا نرم شوند. در یک کاسه کوچک، زرده های تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و آنها را داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید. در یک کاسه متوسط دیگر، سفیده های تخم مرغ را با هم زن با سرعت متوسط هم بزنید تا پف کند. به تدریج، 4 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید. مقدار کمی از سفیده های تخم مرغ را به مخلوط لیمو اضافه کنید و آرام هم بزنید. سپس سفیده های هم زده تخم مرغ را به آن اضافه کنید.مواد را داخل ظرف سوفله بریزید. ظرف سوفله را داخل ظرف گود دیگری روی سینی فر قرار دهید. داخل ظرف گود آب بریزید. 40 دقیقه سوفله را در فر بپزید تا پخته شود. سپس از فر خارج کنید و 5 دقیقه بعد، پودر قند روی آن بپاشید و سرو کنید. گَلِت زنجبیل و گلابی تعداد : 8 نفر زمان تهیه : 25 دقیقه زمان پخت : 20 دقیقه مواد لازم گَلِت زنجبیل و گلابی : روش تهیه گَلِت زنجبیل و گلابی : خمیر شیرینی منجمد را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی یخ زدایی کنید. سپس آن را روی سطح صاف و آردپاشی شده باز کنید. خمیر را داخل ظرف مستطیلی قرار دهید. روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید. سفیده تخم مرغ را با قلم مو به لبه های خمیر بمالید. در یک کاسه کوچک، آرد، شکر سفید، شکر قهوه ای، یک قاشق غذاخوری زنجبیل و پوست رنده شده لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و هم بزنید. نیمی از مخلوط زنجبیل را روی خمیر بریزید. تکه های گلابی را روی آنها بچینید. در آخر، مخلوط زنجبیل را روی آنها بریزید.بدون درپوش، گلت را به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید تا خمیر طلایی و گلابی ها نرم شوند. این دسر را باید گرم سرو کنید. در صورت تمایل می توانید روی هر برش خامه فرم گرفته قرار دهید. اختصاصی آکاایران